کسب رتبه سوم کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بخش ارزیابی کتابخانه‌های دانشگاه‌های سراسر کشور

5 آذر 1398

کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه سوم در بخش ارزیابی کتابخانه‌های مرکزی دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ سه سراسر کشور شد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر این رتبه را در سومین همایش ملی کتابداران پزشکی و اطلاعات سلامت کسب کرد. در این همایش رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز از زحمات ارزنده رییس کتابخانه مرکزی و همکاران کتابدار و اطلاع‌رسان پزشکی در عرصه پژوهش، دانش و سلامت تقدیر نمود.

سومین همایش ملی کتابداران پزشکی و اطلاعات سلامت همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار در تاریخ 26 آبان 1398 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

تاریخ بروز رسانی:   5 آذر 1398

تعداد بازدید:   ۴۳